LET OP! Onze nieuwe Website is nog in Ontwikkeling!

Onze oude website dat te vinden is op www.dierenambulancehofvantwente.nl is toe een verandering, daar is even tijd voor nodig en om te testen en te zien hoe het zich vormgeeft hebben wij onze nieuwe website een tijdelijke en andere domeinnaam gegeven. Onze nieuwe website (waar je nu als bezoeker naar kijkt) is te vinden op www.dierenambulance-hofvantwente.nl Het enige verschil tussen beide is het streepje tussen het woord “dierenambulance” en “hofvantwente”

Deze 2 domeinnamen worden zo spoedig mogelijk samengevoegd zodat de website benaderd kan worden zoals dat bekend is. Bezoekt u onze oude website, houd er dan rekening mee dat de gegevens vermeld op deze oude versie, NIET meer correct zijn. Gebruik daarom niet het vermelde telefoonnummer alsmede het vermelde email adres. De juiste gegevens staan nu op deze huidige website waar u nu naar aan het kijken bent!

Omdat het enige tijd kan duren voordat alles gereed is willen wij u daarom tevens vragen ons een handje te helpen door middel van het verspieding van dit nieuws via onderlinge contacten, social media, fora, messageboards e.d. Wij danken u voor uw tijd en steun.